Demo

Ryhmäliikunta syksy 2020


Uusi matalan kynnyksen liikuntastudio avasi ovensa Tampereen Pyynikillä elokuussa 2020!
Aikataulu, tuntikuvaukset ja hinnasto alla, voit tulla mukaan milloin vain.
Ryhmien maksimikoko 8 hlö.

 

TIISTAISIN (huom. viikolla 42 ei tunteja!)
klo 18.30–19.15 Kiinteytys Ilmoittaudu tästä.

klo 19.30–20.15 Niska-hartia-keskivartalo Ilmoittaudu tästä.

KESKIVIIKKOISIN (huom. viikolla 42 ei tunteja!)
klo 17.00–17.45 Lavatanssijumppa Ilmoittaudu tästä.

klo 18.00–18.45 XL-ryhmä Ilmoittaudu tästä.

TORSTAISIN (huom. viikolla 42 ei tunteja!)
klo 10.00–10.45 Lavatanssijumppa Ilmoittaudu tästä.
klo 11.00–11.45 Niska-hartia-keskivartalo Ilmoittaudu tästä.


Kiinteytys 

Kaikille sopiva perusjumppatunti, jossa liikutaan käyttäen kehoa monipuolisesti ja kehitetään lihaskuntoa helposti, mutta tehokkaasti oman kunnon mukaan. Kaikissa liikkeissä on myös hypytön vaihtoehto, eikä tunneilla tehdä vaikeita askelsarjoja. Harjoitamme kehon suuria lihasryhmiä sekä vaihtuvin välinein että kehon omalla painolla. Välineinä ovat mm. käsipainot, kuminauhat, Gymstickit, hulavanteet sekä pilatesrenkaat. Tunti aloitetaan helpolla lämmittelyllä ja liikkeet ovat turvallisia, saat myös ideoita kotijumppaan. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä, sopii myös miehille ja liikuntaa aloittaville!
Ilmoittaudu tästä.

Niska-hartia-keskivartalo

Niska-hartiaseudun ja keskivartalon lihasten aineenvaihduntaa vilkastuttava, liikkuvuutta ja lihaskuntoa harjoittava tunti. Parantuneen kehonhallinnan myötä opit pitämään hyvän ryhdin ja vähennät niska-hartiaseudun jännityksestä johtuvia kipuja. Kevyen alkulämmittelyn ja liikkuvuusharjoitusten jälkeen venytellään lihakset kiireettömästi unohtamatta vartalon syvien lihasten harjoituksia. Samalla saat koulutetun hierojan liikevinkit taukojumppaan! Välineinä käytetään mm. keppejä ja kuminauhoja, lopuksi rauhallinen venyttely. Soveltuu kaikenikäisille ja –kuntoisille, myös selkäongelmaisille.
Ilmoittaudu tästä tiistain iltatunnille tai tästä torstain aamutunnille.

Lavatanssijumppa 

Helppo, hikinen ja hauska liikuntatunti lavatanssien ja perinteisen jumpan välimaastossa! Tunnilla pääset tanssimaan omalla tyylilläsi mm. tangoa, sambaa, rokkia ja hitaita ilman paria. Tanssiaskelten välissä kohotamme lihaskuntoa monipuolisen musiikin tahdissa kuin huomaamatta. Jokainen tunti on erilainen, ja kaikki tunnit ovat ohjaajan itse suunnittelemia. Aiempaa tanssitaustaa et tarvitse, vaan selkeän ohjauksen ansiosta pääset heti lajiin mukaan. Hikitakuu!
Ilmoittaudu tästä keskiviikon iltatunnille tai tästä torstain aamutunnille.

XL-ryhmä

Kevyttä ryhmäliikuntaa viikoittain vaihtelevilla teemoilla ylipainoisille ja liikuntaa aloitteleville. Teemoina ovat mm. keppijumppa, hulavannetunti, Pilates ja Lavatanssijumppa. Jokainen laji lähtee aivan alkeista, eikä tapaamisiin sisälly painontarkkailua. Etsimme yhdessä liikunnan iloa ja nautintoa, tule juuri sellaisena kuin nyt olet!
Ilmoittaudu tästä.

 


HINNASTO:

Kahdeksan viikon kurssi, sisältää yhden viikkotunnin (45 min.).
Maksuvälineinä myös kaikki liikunta- ja hyvinvointisetelit.
Normaalihinta 99 €/8 vk
Eläkeläinen/opiskelija/työtön 88 €/8 vk 

Kertamaksu (mikäli tunnilla on tilaa - tarkista ajantasainen varaustilanne ryhmäliikunnan kertavaraukset)
15 €

Ilmoittaudu mukaan ylläolevista linkeistä
TAI www.reettamix.fi/ajanvaraus ryhmän aloituspäivämäärän kohdalta
TAI puhelimitse 044 546 2713.
Lisätiedot myös sähköpostitse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ja päivittäiset kuulumiset Facebookissa!