Demo

Kysymykset ja vastaukset

 

Mitä välineitä tarvitsen tunnille mukaan?   

Yksinkertaisimmillaan tarvitset T-paidan, verkkarit tai muut joustavat housut, sisälenkkarit, pikkupyyhkeen ja vesipullon. Kaikki varsinaiset liikuntavälineet ovat paikan päällä valmiina, ja jos haluat erityisesti satsata harrastusmukavuuteen, ohjeistan kenkien ostoon kurssin alkaessa.

Voinko peseytyä tunnin jälkeen?   

Kyllä, wc-tilassa on suihku ja pukuhuoneessa on useampi hiustenkuivaaja. Otathan siinä tapauksessa oman kylpypyyhkeen ja pesutarvikkeet mukaan.

Milloin maksan ja miten?   

Ilmoittautuessasi saat vahvistusviestin, jossa pyydetään sinua ilmoittamaan haluamasi maksutapa (joko lasku etukäteen, ohjeet liikuntaseteleillä maksuun tai maksu paikan päällä ensimmäisellä kokoontumiskerralla). Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit, käteinen ja kaikki liikuntasetelit. Ilmoittautumaan pääset täältä.

Voinko tulla mukaan kesken kurssin?  

Kyllä, voit aloittaa milloin tahansa. Jokainen tunti on erilainen, mikä mahdollistaa sen, että mukaan voi tulla milloin vain, kertamaksulla ja myös ns. kesken kauden. Luonnollisesti tämä huomioidaan myös kurssimaksussasi, kunhan sovit asiasta etukäteen esim. lähettämällä viestin.

Kuinka ryhmissä otetaan huomioon tartuntatautitilanteen mahdollinen paheneminen?  

Ryhmät pidetään aina viranomaisten antamien kokoontumisrajoitusten mukaisina. Pienryhmässä on mahdollista säilyttää turvavälit joka tilanteessa, ja myös välineiden käyttöä rajoitetaan tarvittaessa. Studiota ei suljeta, ellei ehdotonta viranomaismääräystä tule. Mikäli kuulut riskiryhmään ja haluat siksi keskeyttää kurssin, jäljelläoleva kurssimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Terveydenhuollon ammattilaisena kaikki työtapani ovat nyt vielä hygieenisemmät kuin normaalisti.

Kuinka pääsen paikalle julkisella liikenteellä tai mihin voin pysäköidä?

Jää pois Pyynikintorin pysäkillä. Kun näet Pyynikintorin R-kioskin, studio on melkein sen nurkan takana Pirkankadun puolella. Auton saat helposti ja edullisesti pysäköityä esim. Puutarhakadun loppupään kiekkopaikoille Taidemuseon viereen. Myös Pyynikin kentän ja konservatorion lähellä on ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Voinko tulla mukaan, vaikka olen vuorotöissä?     

Tottakai. Voit osallistua vaikka vain joka toinen viikko (niin kauan kuin tunneilla on tilaa), kun vain ilmoitat asiasta etukäteen. Katso tarkka aikataulu

Mitä tapahtuu, jos sairastun kesken kurssin?    

Voit korvata poissaolon osallistumalla minkä tahansa toisen ryhmän tunnille seuraavan neljän viikon aikana (max. kaksi korvauskertaa/henkilö/kahdeksan viikon kurssi).

En halua käyttää internetiä ilmoittautumiseen enkä maksamiseen. Miten toimin?    

Soita minulle puh. 044 546 2713, niin kerron toimintaohjeet. Maksu onnistuu myös paikan päällä käteisenä. 

Olen jo iäkkäämpi, enkä ole liikkunut pitkään aikaan. Mihin ryhmään minun kannattaa osallistua?

Yleisesti ottaen mihin vain, minkä koet kiinnostavaksi. Missään ryhmässä ei ole paino-, ikä- tai sukupuolirajoituksia. Ryhmissä ei ole painonseurantaa. Käytössä on myös useampia pukutiloja, mikäli haluat vaihtaa vaatteet yksin. Kaikissa ryhmissä lähdetään alkeista liikkeelle, ja pieni ryhmä mahdollistaa myös henkilökohtaisen ohjauksen. Ryhmät muokkautuvat osallistujien toiveiden ja ominaisuuksien mukaan.

Minulla on vaiva X tai olen toipumassa leikkauksesta Y. Voinko osallistua?    

Mikäli lääkärisi on antanut sinulle luvan liikkua oman vointisi mukaan ja sinulle on tehty leikkauksen lopputarkastus, voit huoletta osallistua. Olen tottunut siihen, että lähes jokaisella osallistujalla on jokin terveyteen liittyvä seikka, minkä huomioin ohjauksessa. 

Voinko osallistua mieheni tai kumppanini kanssa pariskuntana?  

Tottakai. Reettamixin liikuntaryhmät sopivat kaikille.

Onko kuukausimaksua, jolla voi käydä niin monella tunnilla kuin haluaa? 

Ei vielä, mutta mahdollisesti tulossa myöhemmin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan juuri Sinun tilanteestasi. 

Haluan tavata ohjaajan etukäteen ja keskustella omasta tilanteestani.    

Ehdotan, että varaat ajan hierontaan. Hieronnan hinta uudelle asiakkaalle on 40 €/50 min., ja sen aikana ehdimme hyvin keskustella elämäntilanteestasi ja terveydestäsi. Luonnollisesti minulla on terveydenhuollon ammattihenkilönä vaitiolovelvollisuus.