Demo

Infoa Reetasta – monipuolinen terveys- ja taidealan yksinyrittäjä

 

Olen Reetta Heikkinen, alunperin joensuulainen ja nykyinen tamperelais-riikalainen liikunta- ja musiikkialan ammattilainen, tuleva lääketieteen lisensiaatti. Teen hierontoja ja liikunnanohjauksia sekä annan soittotunteja Tampereella. Liikunnan ja erityisliikunnan ohjauksesta minulla on 17 vuoden työkokemus, ja soitonopetuksesta työkokemusta on kertynyt 26 vuotta. Ensimmäinen koulutukseni on orkesterimuusikko, ja sen jälkeen olen pätevöitynyt personal traineriksi, ryhmäliikunnanohjaajaksi ja koulutetuksi hierojaksi. Tällä hetkellä opiskelen lääketiedettä Latviassa Riga Stradins Universityssä (valmistuminen 01/2029). Olen myös työskennellyt sekä myynti- että liikunta-alan johto- ja hallintotehtävissä ja opiskellut yrittäjyyttä ja johtamista työni ohessa. 

Erityisesti sydäntäni lähellä ovat tanssillinen ryhmäliikunta, ikääntyvien lihaskunnon parantaminen ja muusikkojen hieronta. Pitkäaikaisen ohjaajakokemukseni kautta olen tottunut hyvin erilaisiin oppijoihin ja hyödynnän ohjauksessa niin liikettä, kuuloaistia kuin näköaistiakin. Kaikki tarjoamani palvelut perustuvat vain tutkittuun tietoon, ja palvelukuvaukset ovat minun itseni laatimia. 

Personal trainer -asiakkaani saavat kuntosalilla täysin yksilöllisesti suunniteltua, hauskaa ja tehokasta ohjausta. Lisäksi opetan pianon, viulun ja saksofonin soittoa sekä lapsille että aikuisille, ja annan tanssin yksityistunteja. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät hieronta-, liikunta- ja hyvinvointisetelit.

Varaa aika hierontaan

Lähetä yhteydenottopyyntö

Koulutus:

Lääketieteen ylioppilas, Riga Stradins University
Koulutettu hieroja
LadyLine Personal Trainer -tiiminjohtaja

Trainer4You Personal trainer
Trainer4You Kuntosalivalmentaja
Trainer4You Hyvinvointivalmentaja
Lavatanssin perusohjaaja (Suomen seuratanssiliitto)
Orkesterimuusikko (saksofoni, viulu, piano)
Soittaja-aliupseeri

Lajikoulutukset:

Purentalihashieronnan koulutus
Fitness Pilates -ohjaaja (Esben Aalvik Academy of Sports)
Lavatanssin perusohjaaja (Suomen seuratanssiliitto) 
Zumba ® B1 ja B2,
Zumba ® Gold,
Zumba ®  Step -ohjaaja (Zumba Fitness LLC)
Senioritanssinohjaaja (Suomen Kansainvälisen Senioritanssin liitto ry)
Latinobic 1 ja 2 -ohjaaja 
Spinning-ohjaaja 
ProFitness-aerobicohjaaja (Suomen Voimisteluliitto)
Lasten ja nuorten tanssinohjaaja (Suomen seuratanssiliitto)